Orpheus Vocal ensemble
Orpheus Vocal ensemble Concert in Cothen

Concert in Cothen met Orpheus Vocal ensemble

1 december 2023 om 11:39 Muziek

COTHEN Op zondag 17 december vindt alweer het derde Concert in Cothen plaats van dit seizoen. Dit keer een heel bijzonder gezelschap. Het Orpheus Vocal ensemble uit Lviv, Oekraïne, komt naar de Agnes kerk.

Deze zanggroep bestaat uit acht fantastische zangers, allen mannen, die een prachtig programma voor Concert in Cothen hebben samengesteld. Al ruim 20 jaar genieten zij internationale roem. Het ensemble heeft een uitgebreid repertoire en beheerst religieuze en volksmuziek, maar ook westerse klassiekers en popmuziek en zelfs enkele Nederlandse liederen. Zij zullen deze middag traditionele en moderne Oekraïense liederen zingen. Na de pauze zullen de liederen geheel in het teken staan van Kerstmis.

Het belooft een bijzondere middag te worden, die van harte wordt aanbevolen. Het concert vindt plaats in de Protestantse of Agneskerk aan de Brink in Cothen. Het concert begin om 13.00 uur, vanaf 12.30 uur is de kerk open.

Kaarten à € 12,50 (16 jaar of jonger gratis) per stuk, via ConcertinCothen.nl en aan de deur van de kerk. Na betaling wordt een toegangsbewijs via de mail toegestuurd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie