Ook voor laptops en tablets is een specialist in huis bij het Repair Cafe.
Ook voor laptops en tablets is een specialist in huis bij het Repair Cafe. Repair Café

In juli geen Repair Café in Wijk bij Duurstede

1 juli 2021 om 13:30 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE In de maand juli is er in Wijk bij Duurstede geen bijeenkomst in verband met vakanties. Veel van de tips hieronder kan men thuis uitvoeren. Kijk op: https://www.repaircafe.org/

,,Op zaterdag 28 augustus kunnen inwoners weer in de ruimte van het Wijkhuis terecht. De tijd is alleen wel veranderd: inwoners zijn voortaan welkom tussen 9.30 en 11.30 uur”, vertelt Ans van de Leemkolk van het Café. ,,Op 26 juni maakten we negen mensen blij met een reparatie en zes kregen een goed advies mee. Enkele producten vinden hun weg naar de gemeentewerf. Een aantal mensen wilde een fooi geven, maar had geen cash geld bij zich. Dat is nu verholpen. Repair Café kan een tikkie sturen voor wie dat wilt.”

REPARATIETIPS Bij Repair Café International hebben ze de afgelopen tijd niet stil gezeten. Steeds meer mensen slaan thuis aan het repareren. Om ze daarbij te ondersteunen hebben ze allerlei artikelen met reparatietips beschreven. Bijvoorbeeld over het repareren van keukenapparatuur, audio- en videoapparatuur, kleding/textiel en kampeerspullen.

Het Repair Cafe is gratis, maar een fooi is welkom. Graag van te voren een tijdslot aanvragen op wijkrepair@outlook.com, zodat de wachttijden niet te lang worden. Graag ook een korte omschrijving van het defect in de mail.

advertentie
advertentie