Afbeelding
Repair Café

Gun een apparaat een tweede leven bij het Rapair Café

19 juni 2021 om 13:30 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE De eerstvolgende bijeenkomst van het Repair Café is zaterdag 26 juni tussen 12.00 en 14.00 uur (steeds de vierde zaterdag van de maand).  

,,Wat mag het Wijkse Repaircafé maandelijks over een prachtige ruime beschikken in de WIjkse Inloop dankzij Chris. Er is zelfs een keukentje zodat gasten met koffie en thee verwend kunnen worden. We hopen -net als de andere gebruikers van de oude bibliotheek- dat er een goede vervangende locatie wordt gevonden als dit gebouw gesloopt wordt”, laat Ans van de Leemkolk van het Café weten.

NOSTALGIE ,,Zaterdag 26 juni zijn we weer van de partij. Citaten van gasten van vorig Repair Café: ‘Helaas, mijn diaprojector moet naar de gemeentewerf. Dat vind ik jammer maar mijn speelgoeddraaimolen is gerepareerd. Daar ben ik erg blij mee.’ ‘Super bedankt! Onze cassette-recorder/CD-speler is gerepareerd; nostalgie voor ons.’, ‘Geen idee wat er allemaal in apparaten zit. Ook daarom ben ik blij met het Repair Café. Ik word er veel wijzer van. En mijn senseo doet het weer. TOP!’ Ook de pot was in mei goed gespekt (waarvoor onze dank) zodat enig gereedschap aangeschaft kan worden. Diverse apparaten kregen in mei dus een tweede leven. We hebben onder de vrijwilligers ook een specialist op het gebied van tablet, laptop of computer. We zien u graag.”

Om de wachttijden zoveel mogelijk te beperken is het verzoek een tijdslot aan te vragen via de mail: wijkrepair@outlook.com. ,,Beschikt u niet over een computer dan kunt u zaterdag 26 juni aankomen en een afspraak voor de maand erna maken. Als het niet druk is, wordt u misschien 26 juni geholpen. We beraden ons nog of er in de maanden juli en augustus Repair Café zal zijn.”

Het Repair Café bevindt zich in de Karel de Grotestraat 61 in de Wijkse Inloop, ingang achterzijde.

Afbeelding
advertentie
advertentie