Afbeelding
HV Dorsteti

Knotshockeytoernooi HV Dorsteti grandioos succes

17 september 2023 om 08:30 Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE Het Knotshockeytoernooi bij HV Dorsteti was woensdag een grandioos succes met maar liefst 650 kinderen, honderd begeleiders en talloze vrijwilligers die deelnamen aan dit opwindende evenement. ,,Het toernooi trok ook vele honderden bezoekers die keken naar hun kinderen op een morgen vol plezier en sportiviteit”, laten de organisatoren weten.

Het Knotshockeytoernooi is een jaarlijks terugkerend evenement dat al lang geliefd is bij de jeugd in de regio. Het is een dag waarop kinderen uit verschillende leeftijdscategorieën samenkomen om te genieten van een spannend potje knotshockey, een variatie op het traditionele hockey die de nadruk legt op plezier en teamwork. Het evenement is niet alleen gericht op het bevorderen van sportiviteit, maar ook op het versterken van de gemeenschapsbanden en het aanmoedigen van een actieve levensstijl onder jongeren. 

GEMEENSCHAPSZIN

,,Dit jaar waren er 650 enthousiaste kinderen die deelnamen aan dit toernooi met bijna tweehonderd wedstrijden. De velden waren gevuld met gelach en energie, terwijl teams elkaar uitdaagden in opwindende wedstrijden. Het was geweldig om te zien hoe de kinderen hun vaardigheden toonden en tegelijkertijd respect toonden voor hun tegenstanders. De aanwezigheid van honderd begeleiders en een legertje vrijwilligers zorgde ervoor dat het toernooi soepel verliep. Het was een geweldig voorbeeld van gemeenschapszin en betrokkenheid.”

De vele honderden bezoekers maakten de sfeer nog levendiger. Ouders, grootouders en vrienden moedigden de jonge spelers luidkeels aan en genoten van de gezellige sfeer op het sportcomplex van HV Dorsteti. Al met al was het Knotshockeytoernooi bij HV Dorsteti een onvergetelijke dag vol plezier, sportiviteit en gemeenschapszin. 

Het evenement groeit elk jaar en blijft een hoogtepunt in de Wijkse sportkalender. ,,Het toont aan hoe sport kan bijdragen aan het versterken van gemeenschappen en het inspireren van de jeugd om actief te blijven. We kijken nu al uit naar het volgende jaar!”

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie