Afbeelding

Word een Schaats bij Duurstede superheld

16 september 2023 om 15:30 Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE De organisatie van Schaats bij Duurstede doet een oproep voor nieuwe vrijwilligers: ,,Wil jij de magie van winterse pret verspreiden en deel uitmaken van een fantastisch kinderevenement? Schaats bij Duurstede 2023 heeft jouw hulp nodig! We zijn op zoek naar enthousiaste organisatorische en uitvoerende vrijwilligers om ons te helpen deze 9 tot en met 22 december onvergetelijk te maken.”

Wat we zoeken in organisatorische vrijwilligers:

- Evenementenplanners: Breng je creativiteit en organisatorische vaardigheden mee om geweldige activiteiten te bedenken en te coördineren.

- Promotie- en socials experts: Help ons de schaatsbaan te promoten en meer mensen te bereiken, zodat meer kinderen kunnen genieten van deze winterse ervaring.

- Logistieke meesters: Coördineer de dagelijkse activiteiten en zorg ervoor dat alles soepel verloopt.

Wat we zoeken in uitvoerende vrijwilligers:

- Schaatsbaanbegeleiders: Help bezoekers met het aan- en uittrekken van schaatsen, geef beginners tips en zorg voor een veilige en plezierige sfeer.

- Ticketverkopers en kassa-experts???: Het evenement is GRATIS; Verwelkom bezoekers en zorg voor een vlotte toegang.

- Onderhoudshelden: Houd de schaatsbaan in topconditie.

Wat wij bieden:

- Een kans om deel uit te maken van een geweldige gemeenschap van schaatsliefhebbers.

- Een warme en leuk Kinder-evenement met veel kinder-glimlachen en dankbaarheid.

- Onvergetelijke herinneringen en winterse magie!

Heb je interesse om deel uit te maken van ons team? Meld je aan als vrijwilliger en maak deel uit van de Schaats bij Duurstede vrijwilligers! Neem contact met ons op via 06-81336284 of genevdb@me.com om je aan te melden of voor meer informatie. Kom en sluit je aan bij ons schaatsavontuur; samen maken we deze winter onvergetelijk, aldus de organisatie van het schaatsevenement.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie