Afbeelding

Trekkertrek Krommerijnstreek in de startblokken

20 juli 2023 om 09:30 Evenementen

WERKHOVEN Trekkertrek Krommerijnstreek vindt ook dit jaar weer plaats in Werkhoven. Dit jaarlijkse evenement in de regio staat weer voor de deur: op vrijdag 4 augustus langs het Oostromsdijkje in Werkhoven. ,,Vanaf 14.00 begint de middag zoals gebruikelijk met (gratis) kinderspelen. We pakken ook dit jaar groots uit met een waar kinderfestijn”, aldus de organisatie.

Vanaf 14.30 starten de tractoren met de standaard klassen, ingedeeld naar gewicht. Richting de avond beginnen de sport en supersport tractoren. ,,Afwisselend zullen sport en supersport tractoren met opgevoerde motoren hun vermogen laten zien voor de sleepwagen met als doel de 100m lijn te halen onder steeds groter wordende belasting.”

Mocht het weer niet meewerken dan is er een tent aanwezig om de gezelligheid van het evenement daar voort te zetten. Mogelijk wordt dan wel de wedstrijdprogrammering aangepast. ,,De plaatselijke horeca zorgt weer voor het natje en droogje. Kortom een middag en avond uit voor de hele familie!”

In overleg met gemeente en brandweer komt er een bewegwijzering vanuit de omgeving. Bezoekers en deelnemers kunnen via Provinciale weg en Achterdijk het parkeerterrein bereiken.

De entree bedraagt voor 13 t/m 17 jaar € 10,- en vanaf 18 jaar € 15,-.

Meer info op www.trekkertrekkrommerijnstreek.nl.

advertentie
advertentie