Afbeelding

Band Roleks in het Wapen van Werkhoven

14 mei 2023 om 15:30 Muziek

WERKHOVEN Elke 3e vrijdag van de maand is er live muziek in het Wapen van Werkhoven. Vrijdag 19 mei speelt de band Roleks in het Wapen. 

De ‘tribute’ band Roleks speelt swingende Rock en Popmuziek vanaf de jaren 70 tot nu, afgewisseld met eigen werk. De band Roleks bestaat uit Chantal Vogels, Ron Kuster, Peter Bouw, Ton van Dort en Kees van Leeuwen. Alle vijf bandleden zijn ervaren muzikanten die hun sporen hebben verdiend met radio, TV en veel studiowerk.

Om de optredens heen wordt de muziek deze week verzorgd door niemand minder dan DJ Chuck uit Houten, een DJ met een voorliefde voor classic hits.

Kaarten kosten in de voorverkoop 5 euro en zijn te koop via www.eventbrite.nl én aan de bar in het Wapen van Werkhoven. Het aantal beschikbare kaarten in de voorverkoop is beperkt. Wacht dus niet te lang, want op is op. Resterende kaarten zijn op de avond van het concert aan de deur te koop voor 6 euro.

De bar in het Wapen van Werkhoven is deze vrijdagavond open vanaf 16.00. Van 18.00 tot 20.00 is de keuken open en kunnen bezoekers in het restaurant iets eten (wel reserveren). De muziekavond start om 20.00. DJ Chuck begint om 20.00 te draaien. De band Roleks begint dan rond 21.00 uur te spelen.

Voor meer informatie over de muziekavond in het Wapen van Werkhoven kan men mailen naar info@wapenvanwerkhoven.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie