Afbeelding
Trekkertrek Krommerijnstreek

Vrijdag 5 augustus Trekkertrek Krommerijnstreek

22 juli 2022 om 08:08 Evenementen

WERKHOVEN Over twee weken is het weer zo ver! Langs het Oostromsdijkje (bij de N229) vindt de Trekkertrek Krommerijnstreek plaats. Op vrijdag 5 augustus wordt vanaf 14 uur weer groots uitgepakt. Tot middernacht is het feest. 

door Kuun Jenniskens

Met op de middag (gratis) kinderspelen, wat garant staat voor een groots kinderfestijn. Voor iedere leeftijd valt er op vrijdag 5 augustus wat te beleven; spelen in de speelweide, neuzen bij de kraampjes, trekkers kijken, trekwedstrijden bekijken vanaf de tribune - hartstikke spannend. En ook belangrijk: familie en vrienden uit de hele streek ontmoeten. De plaatselijke horeca zorgt weer voor het natje en droogje. Kortom een middag en avond uit voor de hele familie.

Vanaf 14:30 wordt gereden in standaard klassen, ingedeeld naar gewicht. Richting de avond beginnen de sport- en supersporttractoren. Ook zullen ‘s avonds de Supersporttrucks hun NK-wedstrijd verrijden. Afwisselend zullen sport- en supersporttractoren met opgevoerde motoren hun vermogen laten zien voor de sleepwagen met als doel de 100m lijn te halen onder steeds groter wordende belasting. De Trekkertrek is dit jaar aangemeld voor de Hydropullers competitie 2022.

Bezoekers en deelnemers kunnen via de Provinciale weg en de Achterdijk het parkeerterrein bereiken. Volg de bewegwijzering. De aanvang van de kinderspelen is om 14 uur met aansluitend een avondvullend programma. Voor kinderen tot 12 jaar is het evenement gratis, van 13 tot 17 jaar is de entree 10 euro en voor 18 jaar en ouder rekent de organisatie 15 euro entree.

advertentie
advertentie