Afbeelding
Trekkertrek Kromme Rijnstreek

Trekkertrek Kromme Rijnstreek 2 augustus in Werkhoven

8 juli 2019 om 07:30 lokaal

WERKHOVEN Dit jaar vindt de Trekkertrek plaats op vrijdag 2 augustus langs het Oostromsdijkje in Werkhoven. Vanaf 14.00 begint de middag zoals gebruikelijk met (gratis) kinderspelen. Ook dit jaar wordt er groots uitgepakt met een waar kinderfestijn.  

In de middag is er een extra krachtmeting van de z.g.n. 7 tons klasse. En 's avonds een superfinale van de zes beste deelnemers. Vanaf 14.30 starten de tractoren met de standaard klassen, ingedeeld naar gewicht. Richting de avond beginnen de sport- en supersporttractoren. Ook zullen 's avonds de Supersporttrucks hun NK-wedstrijd verrijden. Afwisselend zullen sport- en supersporttractoren met opgevoerde motoren hun vermogen laten zien voor de sleepwagen met als doel de 100m lijn te halen onder steeds groter wordende belasting.

Mocht het weer niet meewerken dan is er een tent aanwezig om de gezelligheid van het evenement daar door te zetten. Mogelijk wordt dan wel de wedstrijdprogrammering aangepast. De plaatselijke horeca zorgt weer voor het natje en droogje. Kortom een middag en avond uit voor de hele familie. In overleg met gemeente en brandweer komt er een bewegwijzering vanuit de omgeving. Bezoekers en deelnemers kunnen via Provinciale weg en Achterdijk het parkeerterrein bereiken. Aanvang kinderspelen 14.00 met aansluitend een avondvullend programma. Het entree bedraagt voor 14 t/m 17 jaar 8,- en vanaf 18 jaar 12,-

Trekkertrekkrommerijnstreek.nl

advertentie
advertentie