Trekkertrek Krommerijnstreek weer in Werkhoven

28 juli 2018 om 11:37 lokaal

WERKHOVEN Langs het Oostromsdijkje in Werkhoven vindt vrijdag 3 augustus de Trekkertrek Krommerijnstreek weer plaats. Vanaf 14.00 begint de middag zoals gebruikelijk met (gratis) kinderspelen. Dit jaar is er tijdens de trekkertrek een extra krachtmeting van de zogenaamde 7 tons klasse in de middag met een superfinale van de zes beste deelnemers in de avond.

Vanaf 15.00 starten de tractoren met de standaard klassen, ingedeeld naar gewicht. Richting de avond beginnen de sport en supersport tractoren. Ook verrijden 's avonds de Supersporttrucks hun NK-wedstrijd. Afwisselend laten sport en supersport tractoren met opgevoerde motoren hun vermogen zien voor de sleepwagen met als doel de 100m lijn te halen onder steeds groter wordende belasting.

Mocht het weer niet meewerken dan is er een tent aanwezig om de gezelligheid van het evenement daar door te zetten. Mogelijk wordt dan wel de wedstrijdprogrammering aangepast. Bezoekers en deelnemers kunnen via Provinciale weg en Achterdijk het terrein bereiken.

Aanvang kinderspelen 14.00 met aansluitend een avondvullend programma. De entree bedraagt voor 14 t/m 17 jaar 7,50 euro en vanaf 18 jaar 10 euro.

Info: www.trekkertrekkrommerijnstreek.nl

advertentie
advertentie