Lekker griezelen en knutselen!
Lekker griezelen en knutselen! Natuurspeelweide Cothen

Kom ook naar de Happy Pompoendag in Cothen

Activiteiten

COTHEN Het hele jaar door is de Natuurspeelweide een fantastische plek voor kinderen om lekker te spelen, dieren te verzorgen of een kinderfeestje te geven. Enkele malen per jaar is er iets bijzonders te doen, zoals op zaterdag 22 oktober de Happy Pompoendag. Kom je ook?

door Ali van Vemde

Halloween komt er weer aan en dat merk je bij de Natuurspeelweide. Het belooft een dag te worden waarop volop gegriezeld kan worden. Tussen 10.00 en 15.00 uur kan een griezelige, maar misschien ook wel een lachende pompoen Halloween lampion worden gemaakt. Maar er is nog veel meer te doen! Wat dacht je van een kleurwedstrijd, marshmallows roosteren en warme chocolademelk drinken met natuurlijk iets lekkers er bij. Natuurlijk zijn er deze dag heel veel pompoenen die ook gekocht kunnen worden. Volop tijd is er ook om te knutselen, te spelen op de speelweide of bij de dieren te kijken. Het Rustpunt is deze dag open om van een kopje koffie of thee te genieten.

OPTOCHT Het maken van een lampion gaat op inschrijving. Voor € 3,- maak je een lampioen, inclusief touw en kaars. Wat natuurlijk extra leuk is, dat is het meelopen in de lampionoptocht. Om 18.30 uur verzamelen alle kinderen zich op het Cob Balkplein. Iedereen is welkom, ook zonder pompoen. Wat de optocht extra leuk maakt, dat is als de kinderen zich verkleden, bijvoorbeeld als een tovenaar, een heks of een spook. De optocht wordt vergezeld van gezellige muziek.

Kom jij op 22 oktober ook naar de Natuurspeelweide? Schrijf je dan nu in per e-mail info@natuurspeelweidecothen.nl of een pb/dm, waarin je naam en leeftijd vermeldt en het tijdstip dat jullie willen komen. Kijk voor meer informatie op de website natuurspeelweidecothen.nl

advertentie
advertentie