De geplande activiteiten van de WABO gaan niet door
De geplande activiteiten van de WABO gaan niet door WABO

WABO annuleert alle activiteiten

29 november 2021 om 09:31 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Er was een mooi programma voor de komende weken opgesteld, maar door de toename van het aantal besmettingen met Corona en de restricties van de overheid is het bestuur van de WABO (Wijkse Ouderen Bond) genoodzaakt om alle activiteiten de komende maanden te annuleren.

Het bestuur heeft devolgende besluiten moeten nemen:

kaarten en bingo gaan niet door

het theaterbezoek aan de Lampegiet voor een show van Tineke Schouten is geannuleerd. De mensen die hebben ingeschreven en hebben betaald krijgen hun geld terug

het geplande kerstdinerr in Cothen kan niet doorgaan

het spreekuur op 6 december in het E&E gaat niet door

Kortom, alle geplande activiteiten worden geannuleerd. Het bestuur wil alle leden graag verwennen met iets lekkers. Momenteel beraden zij zich hoe dat georganiseerd gaat worden.

Op dit moment worden alle leden van 80 jaar en ouder gevaccineerd met een booster. Het bestuur van de WABO roept deze mensen op dit alsjeblieft te doen. Nog geen brief gehad van de GGD-regio Utrecht, bel dan met de GGDrU op 030 6305400 en houdt het BSN bij de hand. Laten we ons aan de adviezen houden, dat is in ons aller belang. Het bestuur van de WABO hoopt iedereen weer zo snel mogelijk te ontmoeten.

advertentie
advertentie