Inschrijven voor de WABO-activiteiten kan op 2 augustus
Inschrijven voor de WABO-activiteiten kan op 2 augustus WABO

WABO-activiteiten in Wijk bij Duurstede zijn weer gestart

19 juli 2021 om 13:26 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE De Wijkse Algemene Bond voor Ouderen bestaat dit jaar 5 jaar. Op de oprichtingsdatum 10 juni kon het feest, door Corona, nog niet met de leden worden gevierd. Het bestuur hief in het huis van de gemeente het glas, samen met Burgemeester Meerts en Wethouder Kosterman, op een mooie toekomst van de vereniging.

Door het versoepelen van de maatregelen zijn een aantal activiteiten weer opgestart. Op 29 en 30 juni gingen de leden kerseneten in de boomgaard van Piet van Haren aan de Ameronger wetering. Op woensdag werd weer gezellig koffiegedronken in Calypso en op 7 juli is de Bingo weer opgestart. Er is een grote behoefte aan dit spel en het bestuur heeft dan ook besloten eenmaal per 14 dagen Bingo te organiseren. De eerstkomende Bingo wordt op 21 juli georganiseerd. De zalen in het E&E zijn vanaf 13:00 uur geopend en het spel begint om 14:00 uur. U moet wel uw bewijs van vaccinatie tegen Corona meenemen. Er worden maximaal 50 personen toegelaten. De kosten bedragen € 3,00 voor 1 plankje en € 5,00 voor 2 plankjes. De volgende Bingo’s worden gehouden op 5 en 19 augustus op dezelfde tijd

Op 2 augustus zit het bestuur van de WABO vanaf 10:00 in de zalen van het E&E. U kunt dan inschrijven voor de activiteiten verder in 2021, zoals een vijfdaagse reis naar Duitsland. Een vaartocht tijdens de Lekkodagen. Muziek middagen, eigenlijk voor eenieder wat Wills. Een ouderenlunch in oktober of een kerstlunch tegen het einde van het jaar.

Hebt u problemen bijvoorbeeld na de Corona pandemie, deel deze op 2 augustus. Mogelijk kan de WABO u de weg wijzen naar een oplossing. Bent u nog geen lid van de WABO? Op 2 augustus, vanaf 10:00 uur precies, zit het bestuur klaar om u te vertellen wat deze club u kan brengen.

advertentie
advertentie