Nachtwandeling Wijk bij Duurstede

4 november 2019 om 14:43 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Vanwege de enorme belangstelling zal ook in de wintermaanden de Nachtwandeling door Wijk bij Duurstede weer plaats vinden. Inmiddels heeft een record van 4.000 wandelaars al deelgenomen aan de unieke nachtwandeling in de mooie oude binnenstad van Wijk bij Duurstede. Deze wandeling is een initiatief van Café Ome Ko en VVV Wijk bij Duurstede.

FAKKELS Onder leiding van een VVV-gids en met fakkels in de hand, wordt gewandeld langs de monumenten in de mooi verlichte oude binnenstad. De geschiedenis van het oude stadje zal verteld worden en uiteraard zullen de Vikingen, de Heksen en de Gifmengers de revue passeren. Voorafgaand aan de wandeling wordt een soep-maaltijd geserveerd.

UNIEK Tijdens de Nachtwandeling hoort u de mooiste verhalen over de geschiedenis van Wijk bij Duurstede in de ambiance van de prachtig verlichte stad. De nachtwandeling is uitermate geschikt om met de hele familie of de hele straat/buurt te lopen en is tevens leuk om cadeau te geven.

DATUM De volgende Nachtwandeling is gepland op vrijdag 22 november. De aanvang is 19.00 uur, start wandeling om 20.00 uur. Een ticket kost € 10,00 per persoon. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Reserveren kan via VVV Wijk bij Duurstede tel. 0343 575995

Wijk bij Duurstede, stad om te dwalen door de geschiedenis

Stad aan de rand van een wereldrijk

Stad van wereldhandel en Vikingen

Stad van bisschop en burgeroorlog

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie