Het 14de kersttoernooi van de GALM groepen
Het 14de kersttoernooi van de GALM groepen GALM

Kersttoernooi GALM groepen

28 december 2019 om 10:04 Overig

LANGBROEK Het kersttoernooi zit er weer op, dit al voor de 14 de keer. Het aantal deelnemers was groter als afgelopen jaren, er verschenen wel 26 teams die met elkaar de strijd aangingen.De groep is 14 jaar geleden in de Hordenhal begonnen, maar na het dichtgaan van de hal bij SVL doorgegaan.

Het kersttoernooi is voor alle deelnemers die elke week sporten bij de GALM-groepen van SVL en STICHTING BINDING, en een groep uit doorn van SOMATIC. De gemiddelde leeftijd is 70 jaar. De deelnemers worden door loting aan elkaar verbonden, en gaan dan de strijd aan met tennis,badminton, tafel-tennis,sjoelen,darten en voor het eerst ook basketbal. Na de warming-up ging de wedstrijd beginnen; het was een gezellig geheel, met aanmoedigingen, applaus en lachsalvo's.

Na het toernooi volgde de prijsuitreiking; de eerste prijs ging naar Roelien & Hans met 131 punten, de tweede prijs naar Marianne & Nico met 129 punten en de derde prijs naar Peter & Annie met 117 punten. Daarna was er nog te tijd om gezellig na te babbelen en te genieten van de soep.

Het was weer een geslaagde middag en een ieder ging voldaan naar huis. Wil je volgend jaar ook mee doen, kom dan eens langs bij de lessen: maandag 14.15 uur Steinheim, 19.15 uur Svl L; Langbroek; woensdag 19.30 uur Svl Langbroek; donderdag 19.00 uur Svl Langbroek en vrijdag 14.15 uur Stichting Binding Wijk bij Duurstede en 15.45 uur Stichting Binding Wijk bij Duurstede.

Op naar het 15de KERST TOERNOOI

advertentie
advertentie