Afbeelding
ZHZActueel.nl / archief

Controle op 12 adressen door gemeente Wijk bij Duurstede en politie regio Midden-Nederland

27 mei 2023 om 15:45 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE De gemeente Wijk bij Duurstede heeft vrijdag 26 mei samen met de politie regio Midden-Nederland een controle op 12 adressen in de gemeente. Hier controleerden zij of alles volgens de regels ging.

Bij deze controle keken de gemeente en politie naar activiteiten die te maken hebben met het bestemmingsplan en illegale bewoning (niet ingeschreven staan in de gemeentelijke Basis Registratie Personen). Ook ander gebruik dan waarvoor het pand bestemd is, hoorde hierbij. Alle pandgebruikers werkten goed mee aan de controle. Bij een paar locaties hebben de gemeente en politie advies afgeven ter verbetering.

LOCOBURGEMEESTER JEROEN BROUWER LEGT HET ACCENT OP VEIILIGHEID

 Jeroen Brouwer zegt over de controle: ,,Veiligheid is en blijft een belangrijke prioriteit. Goed dat we met de samenwerkingspartners op deze manier ondermijning tegen proberen te gaan. De betrokken personen werkten ook goed mee. En dat is mooi, want zo zorgen we er samen voor dat onze gemeente tot één van de veiligste gemeenten van ons land blijft behoren.”

MELD VERDENKING VAN CRIMINELE ACTIVITEITEN

De overheid heeft de ogen en oren van de burgers hard nodig in de strijd tegen ondermijning. Wie vermoedens heeft van criminele activiteiten of hebben mogelijke criminelen contact gezocht? Neem dan contact op met de politie of gemeente. De politie is bereikbaar via 0900-8844, de gemeente Wijk bij Duurstede via 0343-595595. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Info: www.Stopondermijningsamen.nl

advertentie
advertentie