Fietsdomein mag zich een jaar lang ondernemer van het jaar noemen
Fietsdomein mag zich een jaar lang ondernemer van het jaar noemen Ali van Vemde

Fietsdomein is ondernemer van het jaar 2021

17 januari 2022 om 14:17 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Voor de vijfde keer op rij heeft Ondernemerinwijk.nl de ondernemer van het jaar verkiezing georganiseerd. De laatste jaren niet op de feestelijke wijze zoals dat in de beginperiode gebeurde, maar in verband met Covid iets ingetogener. De eer is er niet minder om. Dit jaar komt deze titel toe aan ondernemer Henk van Dijk van Fietsdomein. Hiermee komt de fietsenwinkel in het rijtje van Stijl Fotografie (2017), Sandra Bruggers Pedicure Praktijk (2018), Brood- en Banketbakkerij Lakerveld en de drie winnaars van vorig jaar: Het Oude Raedthuys, Hizi Hair en Shoeby.

door Ali van Vemde

De prijs werd uitgereikt door de heer Van der Made, die dit review schreef.  „Voor het overstappen op een e-bike uitmuntend geholpen. Goede vragen over ons toekomstige gebruik, duidelijke advisering  en alles deskundig, geduldig en vriendelijk. Ook over de plezierige aflevering zijn we erg tevreden.” Niet alleen mocht Van der Made de prijs uitreiken, ook mocht hij zelf een cadeaubon in ontvangst nemen, de Wijkse cadeaukaart ter waarde van € 25,-. Deze kan worden besteed bij een lokale ondernemer. De heer en mevrouw Van der Made fietsen graag. „Als we op pad gaan, dan nemen we de fietsen mee op de fietsdrager. We gaan graag naar Zeeland of naar het oosten van het land.” Van der Made fietste ook naar zijn werk. De voorzieningen waren goed, er kon worden gedoucht en er was een locker. „Nu ben ik met pensioen, maar fietsen doe ik nog steeds graag.” Zijn vrouw inmiddels ook. Zij groeide op in Canada en fietste daar vanwege het heuvelachtige gebied niet, maar inmiddels heeft ze ook de smaak te pakken.

Juist in deze, voor lokale ondernemers, turbulente tijd, vindt Ondernemerinwijk.nl het als organisatie belangrijk om de titel ‘Ondernemer van het jaar’ uit te reiken. Hans de Ligt: „Lokale ondernemers hebben onze hulp keihard nodig, dus dit is een prima podium voor extra aandacht.”

Ondernemer van het jaar worden, dat betekent structureel kwaliteit leveren, zowel in advies als service. Niemand kan dat beter beoordelen dan de klant. Fietsdomein is één van de ondernemers die zich kwetsbaar opstelt door alle klanten te vragen een onafhankelijke beoordeling te schrijven. Dit hebben ruim 200 mensen gedaan. „Je kunt in het geval van Fietsdomein spreken over een ‘oeuvre’ prijs, meerdere jaren zijn zij genomineerd, maar in voorgaande jaren ging een andere ondernemer met de titel aan de haal.” Aldus De Ligt, initiatiefnemer van Ondernemerinwijk.nl „Fietsdomein heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en bovendien door diverse sponsoring ook nog eens sociaal betrokken. Dit wordt door de wijkse gemeenschap gewaardeerd en maakt het mogelijk dat er onlangs zelfs een tweede vestiging is geopend.”

Ook kans maken op zo’n wijkse cadeaukaart? Dat kan door een eerlijke mening achter te laten op de website ondernemerinwijk.nl Een kleine moeite voor de klant, van grote waarde voor de lokale ondernemers. Ook kritiek wordt gewaardeerd, een klacht is immers een kans om het nog beter te doen.

Henk van Dijk van Fietsdomein neemt de prijs in ontvangst
advertentie
advertentie