Woningbouw in Wijk bij Duurstede, hoe zit het nu eigenlijk?

22 november 2021 om 13:34 Wonen Ali van Vemde
Woningbouw hoek Steenstraat-Frankenweg
Woningbouw hoek Steenstraat-Frankenweg

WIJK BIJ DUURSTEDE Iedere dag wandel je door Wijk met je hond en kijk je om je heen. Eén van de lezers van ‘t Groentje/Wijks Nieuws wandelt veel en wat opvalt is dat er zo veel plaatsen zijn waar huizen leeg staan. Er wordt over gesproken dat er huizen bij zullen worden gebouwd in De Geer III, maar hoe zit het verder met de plaatsen waar niets gebeurt, maar toch mensen zouden kunnen wonen. Deze vragen legde Wijks Nieuws voor aan de gemeente Wijk bij Duurstede.

De oplettende wandelaar viel verschillende plekken op en zegt hierover: „Bijvoorbeeld hoek Steenstraat – Karel de Grotestraat, het voormalige Wijkhuis. Het Wijkhuis is een tijd geleden gesloopt. Er verscheen een mooie tekening in de krant met het idee hoe het terrein weer bebouwd zou worden. Een tijd geleden werd er een hek omheen gezet. We dach..

Mis niks, lees alles van Wijk bij Duurstede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Wijk bij Duurstede en omliggende plaatsen met Wijks Nieuws. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Wijks Nieuws lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Wijk bij Duurstede.

PREMIUM
Afbeelding
Overig Levensverwachting Nederlanders sinds 2019 iets gedaald
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond De machine aan het dak van de geitenboerderij in Bunnik voert de dieren en verschoont de stal
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Meer kopzorgen over personeelsgebrek dan over torenhoge energieprijzen bij MKB in Wijk bij Duurstede
PREMIUM
Afbeelding
Overig Steeds meer gemeenten harken grof parkeergeld binnen
PREMIUM
Afbeelding
Kunst Marijn Claes uit Houten speelt in een topstuk met een sterrencast in Theater Aan de Slinger
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Jacco Merkens uit Werkhoven wil zijn fruitteeltbedrijf niet meer laten groeien, maar kwalitatief klaarmaken voor de toekomst