Samenwerking levert oliebollen- en appelflappen drive-thru op
Samenwerking levert oliebollen- en appelflappen drive-thru op Bakkerij Lakerveld

Samenwerking om oliebollendrukte te spreiden

Winkels

WIJK BIJ DUURSTEDE / COTHEN Op donderdag 31 december a.s. organiseert Bakkerij Lakerveld in samenwerking met Familierestaurant De Jonge Graaf een oliebollen- en appelbeignets drive-thru. Een bijzondere samenwerking die tot stand kwam tijdens een alledaags gesprek tussen twee ondernemers.

Patrick Terschegget van Familierestaurant De Jonge Graaf vertelt: ,,Ik was met Frank Lakerveld in gesprek over alledaagse dingen en toen kwamen we op de komende drukte tijdens de oliebollenverkoop. Frank gaf aan dat hij nog naar mogelijke oplossingen zocht om de drukte te kunnen spreiden. Ik opperde dat het wel op mijn terrein kon plaatsvinden. Zo is het zaadje gepland.” Frank Lakerveld vult aan: ,,We hoefden er niet lang over na te denken. Het is een geweldige oplossing en ik ben blij dat we deze samenwerking tot stand hebben kunnen brengen. Je bent er toch om elkaar te helpen en wij zijn groot voorstander van onderlinge samenwerkingen zoals deze. ”

De drive-thru vindt plaats op donderdag 31 december van 08.00 tot 14.00 uur aan de Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2 in Cothen.

Uiteraard zijn de oliebollen en appelbeignets van Bakkerij Lakerveld ook in hun 4 winkels en 3 kramen te verkrijgen. Met de drive-thru erbij zijn er 8 verkooppunten gerealiseerd, waardoor en ruim voldoende spreiding is.

Kijk op www.dejongegraaf.nl of www.bakkerijlakerveld.nl voor meer informatie

advertentie
advertentie