natuurspeelweide Cothen
natuurspeelweide Cothen natuurspeelweide Cothen

Natuurspeelweide Cothen de zomerhotspot

17 juli 2021 om 09:16 Recreatie

COTHEN De zomervakantie is begonnen! Dit jaar kiezen veel mensen ervoor om de vakantie in eigen land door te brengen. De Natuurspeelweide Cothen is dan echt zo’n plek waar je het ultieme vakantiegevoel kunt creëren. Wat dacht je er van, met je blote voeten in het zand, spelen met water. Lekker relaxen in de nestschommel. Ga op avontuur in het muizenbos en klim in de klimboom. Waan je in de jungle als je door onze vol gegroeide wilgentunnel loopt.

Er is uiteraard gelegenheid om je eigen picknickkleed mee te nemen en lekker te genieten van je eigen picknick. Maar mocht je zin hebben in een vers kopje koffie, thee of een lekkere koele versnapering. Daarvoor kun je terecht bij restaurant ‘Het Rustpunt’. Dit wordt gerund door mensen van de dagbesteding op de zorgboerderij de Bossewaard. Wist je dat de Bossewaard zelfs een eigen camping heeft? Omgeven door weilanden en koeien waan je je net in de Franse Provence.

Op het erf vind je natuurlijk ook nog een heleboel dieren. Afgelopen lente zijn er weer een hoop lammetjes geboren die inmiddels al weer groot zijn. Ook de alpaca’s brengen je even naar Peru, ze zien er grappig uit in hun zomercoupe. Het geluk ligt om de hoek! Dus blijf je dit jaar thuis of heb je zin om op avontuur te gaan in je eigen omgeving? Cothen d’Azure is een heerlijke plek waar je in de Natuurspeelweide het ultieme vakantiegevoel kunt ervaren.

Men vraagt geen entree, maar  vindt het wel heel leuk als je ‘Vriendje’van de Natuurspeelweide Cothen wordt. In de Natuurspeelweide vind je een minibieb. Daarin liggen formulieren om toestemming te geven om jaarlijks een bedrag te doneren. Dankzij jouw donatie kan de Natuurspeelweide laagdrempelig voor iedereen toegankelijk blijven en kan men leuke dingen blijven organiseren. De Natuurspeelweide wordt binnenkort uitgebreid met een uitdagend klimparcours.

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan als ‘vriendje’ van de Natuurspeelweide en ontvang de nieuwsbrief met alle in en outs. Op de website www.natuurspeelweidecothen.nl vind je meer informatie. En meld je voor het laatste nieuws aan op Facebook en Instagram.

Natuurspeelweide, Ossenwaard 9 in Cothen.natuurspeelweide Cothen
natuurspeelweide Cothen
natuurspeelweide Cothen
natuurspeelweide Cothen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie