Natuurspeelweide is nu de hele week open
Natuurspeelweide is nu de hele week open Ali van Vemde

Laatste week zomervakantie is de Natuurspeelweide ook doordeweeks open

23 augustus 2020 om 07:02 Recreatie

COTHEN Goed nieuws: vanaf 24 augustus is de Natuurspeelweide de hele week open! Dit betekent van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 en in het weekend tussen 11:00 en 17:00 uur.

Vanaf 18 juli, het begin van de zomervakantie, is de Natuurspeelweide alleen in het weekend open geweest. Elk weekend was een feestje en hebben vrijwilligers er voor gezorgd dat er tijdens de tropische temperaturen genoeg verkoeling was. Er stond een gezellig tentje waar je water, sap en een ijsje kon krijgen, de waterbakken waren gevuld of de unicorn sproeier zorgde voor verkoeling.

Sinds twee weken is het rustpunt op de zorgboerderij de Bossewaard open, dit is een kleinschalig restaurantje waar je koffie, thee, een sapje of een lekker ijsje kan halen. Het is heel leuk om te zien hoe enthousiast de bewoners van de zorgboerderij de Bossewaard zijn en zich inzetten om de bezoekers een fijne dag te bezorgen.

De vrijwilligers van de Natuurspeelweide kijken zeer positief terug op de afgelopen weekenden. Er zijn veel positieve reacties gegeven en vooral was er de vraag: wanneer gaan jullie helemaal open!? Daarom zijn ze heel blij dat ze, in samenwerking met de zorgboerderij de Bossewaard, vanaf 24 augustus helemaal open kunnen. Sommige bezoekers vonden de Natuurspeelweide lastig te vinden. Ter verduidelijking: je loopt het terrein van de zorgboerderij de Bossewaard ( Ossenwaard 9 ) op en daar vind je aan je linkerkant de speelweide.

Het bestuur is onlangs nog bij elkaar gekomen en zit vol met enthousiaste plannen en ideeën. Hier gaan zij de komende maanden verder mee aan de slag. Mocht je de Natuurspeelweide een hart onder de riem willen steken; zij kunnen donaties goed gebruiken ( NL58 RABO 0345 1338 38 t.n.v. Natuurspeelweide Cothen ) Zo kunnen in de toekomst leuke activiteiten en evenementen worden georganiseerd. Lijkt het je ook leuk om vrijwilliger te worden stuur gerust een berichtje naar infonatuurspeelweidecothen@gmail.com

Wil je het laatste nieuws volgen LIKE ons dan op facebook Natuurspeelweide Cothen en bezoek onze website www.natuurspeelweidecothen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie