Thijs Kemperink
Thijs Kemperink Stefan Schipper

Agenda Calypso van 20 tot en met 27 maart

19 maart 2024 om 08:35 Podiumkunsten

WIJK BIJ DUURSTEDE De komende week te zien in het Calypso Theater:

Film: Bob Marley: One Love, woensdag 20 maart, 20.00 uur. Bob Marley: One Love viert het leven en de muziek van een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en eenheid. Ontdek voor het eerst op het grote scherm het krachtige verhaal van Bob Marley over het overwinnen van tegenspoed en de reis achter zijn revolutionaire muziek. Geproduceerd in samenwerking met de familie Marley, met Kingsley Ben-Adir als de legendarische muzikant en Lashana Lynch als zijn vrouw Rita.

Filmhuisfilm: The Holdovers, donderdag 21 maart, 20.00 uur. In The Holdovers, van de veelgeprezen regisseur Alexander Payne, moet een chagrijnige onderwijzer op een prestigieuze Amerikaanse school tijdens de kerstvakantie achterblijven op de campus om toezicht te houden op het handjevol leerlingen dat nergens anders heen kan. Tegen de verwachting in vormt hij een band met een van de leerlingen – een slimme onruststoker met problemen – en het hoofd van de schoolkeuken die onlangs haar zoon verloren heeft in Vietnam.

Thijs Kemperink - Halverwege, vrijdag 22 maart, 20.30 uur. “Thijs Kemperink is het sterkst op dreef in een knetterend komisch spervuur over onderwerpen die dichtbij huis liggen” – Dagblad van het Noorden. De in Twente geboren en getogen Thijs Kemperink is 40 jaar geworden. Hij hoopt op de levensroute van luiers tot luiers ongeveer halverwege te zijn. Voordat hij aan de volgende 40 jaar begint, wil Thijs eerst terugblikken naar de eerste helft van zijn leven. Wat is dan de conclusie? Wat Thijs in ieder geval al wel weet; het is nog geen tijd voor een cabrio, een groene broek en een 20-jarige minnares. Al rijdt hij wel in een SUV, zodat hij niet zo laag hoeft in te stappen.

Steven Kazan & Jamie - Super Magic!, zaterdag 23 maart, 19.30 uur. Deze voorstelling is uitverkocht. Wilt u op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar info@calypsotheater.nl of bel naar 0343-591030.

Filmhuisfilm: The Zone of Interest, woensdag 27 maart, 20.00 uur. Kampcommandant Rudolf Höss, zijn vrouw Hedwig en hun kinderen wonen naast het concentratiekamp Auschwitz . Ze streven ernaar om hun ideaal leven te leiden en Hedwig is vooral bezig met haar tuin te onderhouden. Een joboverplaatsing dreigt dat plan te doen mislukken, maar Hedwig is niet van plan om te verhuizen.

Kijk voor het volledige programma op de website www.calypsotheater.nl. Calypso Theater, Markt 4, Wijk bij Duurstede

advertentie
advertentie