Afbeelding
ontwerp André van Zwieten

Puur Wijks: vrolijk festival op zaterdag 23 september!

14 september 2023 om 11:11 Overig Deel je nieuws

Nog iets meer dan een week en het Puur Wijks festival barst op zaterdag 23 september los!

Een eendaags vrolijk festival in het centrum van Wijk bij Duurstede.

Het wordt een middag vol muziek en gezelligheid, waarin gezongen en meegezongen kan worden. Laagdrempelig voor deelnemers en publiek, maar ook voor fijnproevers van (zang-) kunst op hoog niveau. Bedoeld om de onderlinge culturele banden aan te halen, ophef en vertier te veroorzaken en de reputatie van Wijk bij Duurstede als ‘ongedwongen culturele broedplaats’ weer een oppepper te bezorgen.

Ludieke opening

Onze eigen Puur Wijkse Til en Dien verzorgen op ludieke wijze de opening van het festival om 13.00 uur op het podium aan de Markt.  Daarna barst direct het gezang op drie locaties los: de Markt, het Klooster-Leuterplein en in de Grote Kerk.

Voor het laatst?

Misschien wel, misschien niet. De initiatiefnemers hopen op meer: straatmuziek, straattheater en andere ‘ophef en vertier’ in Wijk. Een vervolg dus. Vele handen maken van de organisatie licht werk. Wie neemt straks het stokje over? We hopen via het neerzetten van een geweldig resultaat dat anderen hier warm voor lopen. Interesse? Meld je aan via de website puurwijks.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie