Afbeelding
St. Beheer Vikingschip

Nieuw outfit voor bemanning Vikingschip

12 maart 2022 om 14:30 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Komend seizoen krijgen alle bemanningsleden van het Vikingschip een uniforme outfit. Deze bestaat uit een polo en een vest met opdruk. Hiermee zijn ze duidelijk herkenbaar voor gasten en bij evenementen. Want alle vrijwilligers zijn trots op hun schip, en willen dat graag laten zien. Op de foto wordt de kleding overhandigd door medewerkers van DIT-IS-HET.

HERKENBAARHEID Een van de zaken die deze winter geregeld moest worden, was kleding voor de bemanningsleden. We hebben al een beperkt aantal (zelfgemaakte) authentiek ogende tunieken. Deze zijn echter niet altijd praktisch in gebruik. Ondanks onzekerheid over het beschikbare budget, kreeg de outfit prioriteit. Om meerdere redenen is herkenbaarheid belangrijk. Natuurlijk staat het netjes, daarnaast is het echter ook belangrijk om herkenbaar te zijn voor gast opstappers en belangstellenden. Daarom een polo voor de warmere dagen en een vest voor als het fris wordt. Niet overbodig als de activiteit zich op het water afspeelt.

Het bestuur heeft bewust voor DIT-IS-HET arbeid met zorg, als leverancier gekozen. Dat is een Wijkse stichting die zorgt voor een baan op maat voor mensen met een beperking. Bij ‘DIT-IS-HET’ kunt u terecht voor bedrijfskleding of geschenken. Alles kan bedrukt of geborduurd worden naar eigen keuze. De ‘Wijkse Vikingen’ zijn blij op deze wijze het imago van plunderaars iets bij te kunnen stellen.

Wat kleding betreft zijn de vrijwilligers dus klaar voor het vaarseizoen. Nu de gasten nog.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie