Kerstconcert Face to Face

16 december 2019 om 13:52 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Zondag 22 december om 19.30 uur is het jaarlijkse kerstconcert van het Face to Face koor olv Tom van Ginkel.

Nieuwe kerstliederen zullen er klinken afgewisseld met bekende melodieën, van pop tot klassiek, van ballad tot swingende gospelnummers. Een zeer gevarieerd repertoire met als thema: bouwen op vertrouwen.
Het koor wordt begeleid door hun eigen combo bestaande uit:

Marlie Bosman klarinet, Ingrid Jalving dwarsfluit, Maaike van Ginkel op percussie en Marijke van Ginkel op saxofoon.

Ieder jaar bied Face to Face op de zondag vóór de kerst, aan alle inwoners van Wijk bij Duurstede en omstreken een kerstconcert aan. U kunt dit jaar na de pauze ook mee zingen met diverse bekende liederen.
Net vóór het kerstfeest is dit wel een bijzondere moment, om in deze vaak hectisch tijd, waar weinig momenten van rust te vinden zijn, even weg te kunnen dromen in de sfeervolle muziek. Dit concert is hopelijk voor vele een rustpunt om zich in deze sfeer voor te kunnen bereiden op kerstmis.
De sfeer van hoop, liefde en geluk maar ook de zorg voor je naaste, het vertrouwen in je medemens, waar je weer verder op kunt bouwen, loopt als een rode draad door het concert.

De toegang voor het concert is gratis. Aan het eind is er een collecte voor de onkosten. U bent van harte welkom.

Zondag 22 december om 19.30 uur in de R.K. kerk St. Johannes de Doper in Wijk bij Duurstede.

advertentie
advertentie