De speelgoedbeurs van Katrein komt er weer aan
De speelgoedbeurs van Katrein komt er weer aan Speel-o-theek Katrein

Grote Speelgoedbeurs van Speel-o-theek Katrein

24 oktober 2019 om 07:34 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 9 november van 09.00 tot 13.00 uur gaan de deuren weer open voor de speelgoedbeurs van speel-o-theek Katrein. Ook dit jaar wordt de speelgoedbeurs gehouden in de judohal op sportpark Mariënhoeve-West, Lekdijk Oost 13A.

De dojo van de judovereniging is dan omgetoverd tot een waar speelgoedparadijs. Of uw kind nu veel met speelgoed speelt of liever leest, puzzelt, bouwt, knutselt, of lekker buiten is, op elk gebied is er volop materiaal en speelgoed aanwezig. Ook spulletjes voor de kinderkamer en verkleedkleren zijn er te vinden. Het leuke van deze beurs is dat u er speelgoed kunt kopen en verkopen. De verkoop regelt speel-o-theek Katrein voor u. Voor weinig geld is er zoveel leuks te vinden.

Met de opbrengst kan speel-o-theek Katrein weer nieuw speelgoed aanschaffen voor de uitleen. Na afloop kan u het niet verkochte speelgoed weer ophalen of aan de goede doelen schenken. Dat is dit jaar Stichting Help Roemenië die ervoor zorgt dat het speelgoed ook daadwerkelijk bij de Roemeense kinderen terecht komt, voedselbank en vluchtelingenwerk.

Entree is gratis, er is volop parkeergelegenheid en eenieder die iets koopt krijgt een leuke attentie van de speel-o-theek. Kijk voor de spelregels en het aanvragen van het verkoopnummer op website www.sotkatrein.tk of bel met Margriet Hendriksen (0343-572834).

advertentie
advertentie