SCGK vrienden
SCGK vrienden SCGK

SCGK heeft ambitie, word ook vriend

19 november 2021 om 16:15 Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE SCGK (Stichting Concerten Grote Kerk) wil het podium voor de Grote Kerk dat het verdient. Het schitterende Requiem van John Rutter vorige week zondag, de prachtige Bachcantate afgelopen zondag. De twee voorbije weekenden stonden misschien wel symbool voor wat de SCGK nastreeft met de indrukwekkende Grote Kerk van Wijk bij Duurstede als muziekpodium ‘dat ertoe doet’.

We hebben ambitie
we hebben een artistiek profiel voor ogen
we kennen het groeipad
we nemen het stap-voor-stap.

Musici en ensembles zijn positief verrast
weten steeds vaker de weg te vinden
willen terugkomen
tippen anderen.

U waardeert het
blijft komen
bleef ook online toen het moeilijk werd
komt weer meer terug.

Maar bij deze ambitie (frequentie en niveau) hoort een ander budget. Naast fondsen en sponsoren, kunt ook u daarbij enorm helpen. Als u tenminste in die prachtige Grote Kerk als muziekpodium en de ambitie van SCGK gelooft.

WORD VRIEND VAN SCGK Heel graag wil SCGK u gaan rekenen tot de groep van Vrienden van SCGK! Daarbij zou het fijn zijn (ook als garantie naar sponsoren en fondsen) als het donatiebedrag jaarlijks automatisch kan worden geïncasseerd. Het kan eenvoudig op twee manieren: download het doorlopend machtigingsformulier, vul het in en stuur of mail het ons of ga via de SCGK Homepage en de knop “Word Vriend van SCGK” naar het online-formulier.

ANBI STATUS De stichting heeft al sinds jaren een door de Belastingdienst afgegeven ‘Culturele ANBI’-status. Dit betekent dat u uw jaarlijkse donatie voor 125% van het gedoneerde bedrag als gift mag opvoeren bij uw inkomstenbelasting. Wat zou het mooi zijn om met een vaste groep van SCGK Vrienden die jaarlijks voor een terugkerend deel van het budget garant staat, volgende stappen te kunnen zetten. Doet u dit vooral omdat u de plannen een warm hart toedraagt. SCGK hoopt dat u als ‘tegenprestatie’ tevreden bent met ons enthousiasme om u en anderen de mooiste concerten te kunnen aanbieden in de Grote Kerk van Wijk bij Duurstede.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie