Team Verhoef, blog 34
Team Verhoef, blog 34 Marije Koopmans

Team Verhoef | BLOG 34 - Ruimte

13 maart 2020 om 15:30 Mensen

De weken in de sneeuw kunnen bestempeld worden als een makkelijk onderdeel van onze reis. Wij zijn de laatsten die daar iets tegenin brengen. Er is relatief weinig onbekends, op het ontdekken van nieuwe gebieden en pistes na. En het uitzoeken waar we watertanks vullen, het toilet legen en boodschappen doen. Er is enige dagelijkse routine, waardoor het een rustige periode is. Die rust biedt iets positiefs. Het biedt ruimte. 

Ruimte om onszelf uit te dagen. Om nieuws en actualiteiten te volgen. Om daar gesprekken over te hebben. Om te blijven beseffen dat het een voorrecht is een jaar te kunnen reizen en daarna bewust keuzes te kunnen maken over wonen, werk en vrije tijd. Om niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk de hoogte en diepte in te gaan. Deze periode staat daardoor niet alleen in het teken van zoveel mogelijk skiën, maar ook van ontwikkelen. Van onszelf beter leren kennen. Van weten wat ons persoonlijk en als gezin gelukkig maakt. Van bedenken hoe dat betekenis kan hebben voor anderen. Voor familie, voor vrienden en voor mensen die op ons pad komen. Straks bij thuiskomst weer, maar ook nu op reis. 

Maandag 16 maart, op Sicco's verjaardag, rijden we Oostenrijk uit. Bijna een symbolisch begin van nieuw avontuur. Deze laatste anderhalve week maken we een mooie tour langs skigebieden die we eerder hebben bezocht. Hochkönig, Saalbach-Hinterglemm, Zell am See, de Kitzsteinhorn, Kitzbühel en het laatste weekend Zillertal Arena. Daar sluiten we een unieke en onvergetelijke periode af. Een beetje bang zijn we wel. Bang aan één week wintersport nooit meer genoeg te hebben. Eens kijken hoe ons leven na de reis die ruimte biedt. 


__ 
Beleef op YouTube (www.youtube.com/teamverhoef) en Instagram (www.instagram.com/team_verhoef) mee hoe we ons 'normale' leven een jaartje onderbreken. Je kunt volgen waar in Europa we zijn en wat we meemaken. 

advertentie
advertentie