550 Zonnebloemers naar De Flint Amersfoort

Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE / COTHEN / LANGBROEK Op donderdag 31 oktober zijn meer dan 550 deelnemers en vrijwil­ligers van verschillende afdelingen van de Zonnebloem uit de regio Rijn & Heuvel (Kromme Rijngebied en Utrechtse Heuvelrug) te gast in theater De Flint te Amersfoort. Ná ontvangst met koffie, thee en gebak  genieten de deelnemers van een voorstelling van het Huistheater Annie M.G. Schmidt.

Cothen en Wijk bij Duurstede zijn ook goed vertegenwoordigd. De afdeling Zonnebloem Cothen/Langbroek gaat met 61 deelnemers naar Amersfoort en afdeling Wijk bij Duurstede met 37 deelnemers.

Tijdens de pauze zal de burgemeester van Amersfoort, de heer L.M.M. (Lucas) Bolsius onder het genot van een drankje en een hapje de jarige 'Zonnebloemers' toespreken.

Deze verjaardagmiddag van De Zonnebloem is georganiseerd door vrijwilligers van De Zonnebloem en een docent van het Futura College Woerden (school voor praktijkonderwijs).

Sponsors zijn: het Elise Mathildefonds, PCI Caritas PJ XXIII (De Krommerijnstreek), Koninklijke BAM, Geld voor elkaar, BOVAG, de Rabobank, PCI Caritas St. Maarten (Driebergen, Zeist, Maarn), Vegro en De Zonnebloem Regio Rijn & Heuvel.

advertentie