Landgoederen en kastelen, het tweede deel van magazine De Kromme Rijn vertelt

22 november 2022 om 09:05 Historie Museum Dorestad
Het tweede deel van: De Kromme Rijn vertelt
Het tweede deel van: De Kromme Rijn vertelt

KROMME RIJNSTREEK Museum Dorestad verhuist naar het oude stadhuis op de Markt. Het gaat nog even duren voordat het museum en de VVV Kromme Rijnstreek hun intrek kunnen nemen in het historische gebouw, maar achter de schermen wordt al hard gewerkt. Sponsors kunnen meedoen in de animatie, maar er kunnen ook bankjes voor de boot van Katla worden gereserveerd. In de aanloop naar de opening zal steeds meer informatie te vinden zijn op de nieuwe website van Museum Dorestad. Recent was voor belangstellenden alvast een sneakpreview van de Dorestad Experience te zien. Maar ook komen in de aanloop naar de opening vijf prachtige magazines uit.

In  het voorjaar van 2022 verscheen het eerste magazine over 900 jaar waterbeheer. Een prachtig vormgegeven magazine met interessante verhalen en fraaie foto’s. Het tweede magazine, het najaarsnummer 2022 is recent verschenen. Hierin komen de kastelen aan bod in de Kromme Rijnstreek. Volgend jaar zullen er wederom twee nummers verschijnen, ..

Mis niks, lees alles van Wijk bij Duurstede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Wijk bij Duurstede en omliggende plaatsen met Wijks Nieuws. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Wijks Nieuws lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Wijk bij Duurstede.

PREMIUM
Afbeelding
Overig Steeds meer gemeenten harken grof parkeergeld binnen
PREMIUM
Afbeelding
Kunst Marijn Claes uit Houten speelt in een topstuk met een sterrencast in Theater Aan de Slinger
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Jacco Merkens uit Werkhoven wil zijn fruitteeltbedrijf niet meer laten groeien, maar kwalitatief klaarmaken voor de toekomst
PREMIUM
Afbeelding
Overig Sint rijdt ook in Wijk stilletjes aan heel wat huisjes voorbij
PREMIUM
Afbeelding
Historie Landgoederen en kastelen, het tweede deel van magazine De Kromme Rijn vertelt
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Dominee Arie Huijser: ‘Dood van Maarten sloeg een gat in mijn hart’