Afbeelding

Circus Barani strijkt neer in Wijk bij Duurstede

27 september 2023 om 17:45 Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE De familie Zinnecker presenteert Nationaal Circus Barani. Circus zoals circus hoort te zijn. De kleurrijke circustent wordt opgebouwd op het Evenemententerrein aan de Hordenweg in Wijk bij Duurstede. Waar het circus van donderdag 12 oktober tot en met zondag 15 oktober dagelijks voorstellingen geeft met hun vernieuwde show.

,,En die nieuwe show duurt maar liefst bijna twee uur en zit boordevol spanning, sensatie, humor en spektakel. Waaronder vliegende borden, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, geiten en meer de revue”, aldus het circus.

De voorstellingen beginnen op donderdag 12 oktober om 17.00 uur, vrijdag 13 oktober om 17.00 uur, zaterdag 14 oktober om 15.00 uur, en de laatste voorstelling zondag 15 oktober om 14.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Of in de voorverkoop elke speeldag van 11.00 tot 12.00 uur. Reserveren kan via de Facebookpagina www.facebook.com/circusbarani of via de website www.nationaalcircusbarani.nl. Daar staat ook alle informatie.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie