Wijks Kinderspektakel
Wijks Kinderspektakel Ali van Vemde

Wijks Kinderspektakel; twee dagen lang spelen en bewegen

15 december 2019 om 10:53 Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE Het is bijna kerstvakantie. Lekker twee weken vrij van school en genieten van de feestdagen. Maar voor je het weet is het januari en wil je wel graag weer actief zijn. Kom dan naar het Wijks Kinderspektakel op donderdag 2 en vrijdag 3 januari. Meld je aan op www.stichtingwijksport.nl

Ali van Vemde

De afgelopen jaren was het een groot succes. Steeds meer kinderen uit de wijde omgeving weten Sportpark Mariënhoeve te vinden. Er is dan ook van alles te doen en te beleven. Er is een afgesloten Kids Paradijs voor de kleintjes en voor de grotere kinderen zijn er volop attracties en speelgelegenheden. Daarnaast zijn er verschillende sportclinics. Stichting Wijksport organiseert het evenement samen met Stip Verhuur, Rene Sports en Levitas. Kom ook naar de interactieve kindershows met muziek van de Kidz-DJ. Of ga op de foto met vrienden of vriendinnen, een super tof aandenken aan het Kinderspektakel.

Wil je zeker zijn van een plek bij een clinic meld je dan vast aan. Lasergamen kost € 4,-, freerunnen, kick-fun en turnen zijn gratis. Voor € 12,- kun je de hele dag plezier maken, dit is inclusief onbeperkt drinken, fruit en een broodje hotdog. Ook bij de grote Jumbo in Wijk bij Duurstede zijn kaarten verkrijgbaar.

advertentie
advertentie