Samen voor het Prinses Máxima Centrum..
Samen voor het Prinses Máxima Centrum.. Ali van Vemde

CDW en Singelloop in actie

31 maart 2024 om 11:45 Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE Voetbalvereniging CDW en Singelloop Wijk bij Duurstede komen op Koningsdag 27 april samen in actie voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Deelnemers kunnen doneren bij inschrijving voor de 75ste editie van de Singelloop en CDW roept alle leden op om mee te rennen en donaties te verzamelen.

,,Helaas is het niet voor ieder kind vanzelfsprekend om te sporten en aan sportevenementen deel te nemen. CDW en de Singelloop vinden het belangrijk om hier aandacht voor te hebben en komen samen in actie voor het Máxima. We hopen zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zo dragen we met elkaar een steentje bij aan de missie van het Máxima: ieder kind met kanker genezen, met een optimale kwaliteit van leven”, aldus de organisatie.

CDW EN HET MÁXIMA

CDW en het Prinses Máxima Centrum zijn onlangs een samenwerking aangegaan voor vier jaar. Via sponsoren, inkomsten uit bijzondere evenementen en donaties van leden levert de voetbalvereniging een financiële bijdrage. Daarnaast prijkt het logo van het centrum voorop de gloednieuwe tenues van de ruim 650 leden. Kinderen, bestuursleden en voetballers uit het eerste van CDW verschijnen op 27 april in CDW-tenue aan de start. Leden van CDW kunnen een eigen donatiepagina aanmaken via https://www.maximaalinactie.nl/teams/cdw-wijkse-singelloop (klik op ‘Ik wil in dit team’) om geld in te zamelen bij vrienden, familie of collega’s.

SINGELLOOP EN HET MÁXIMA

Op de inschrijfpagina van de Singelloop is voor iedere deelnemer ruimte voor een vrijwillige bijdrage aan het Máxima. Meelopen kan al vanaf drie euro én iedereen ontvangt een unieke 75e editie medaille. ,,Je kunt natuurlijk ook aan je familie, vrienden of collega’s vragen of ze jou willen sponseren voor het Máxima, waardoor we met z’n allen nóg meer geld ophalen.” Na afloop van de Singelloop worden de gedoneerde bedragen van CDW en de Singelloop bij elkaar opgeteld en gezamenlijk uitgereikt aan het Prinses Máxima Centrum.

PROGRAMMA SINGELLOOP

11.30 uur kidsrun 500 meter (voor kinderen t/m 7 jaar); 12.00 uur jeugdloop 2,2 km (voor kinderen t/m 12 jaar); 12.00 uur run 5 km; 12.00 uur run 10 km.

TEAMS

.,Dit jaar kunnen ook teams meedoen aan de Singelloop. Hier wordt enthousiast op gereageerd en de teaminschrijvingen stromen gestaag binnen, met de meest leuke teamnamen; van de ‘Kerstmannen Bingo Club’ tot de ‘Hockeyrunners’.” De organisatie is héél benieuwd naar alle originele teaminschrijvingen.

VERENIGINGEN

De organisatie van de Singelloop heeft voor de jubileumeditie speciale aandacht voor de verenigingen uit de drie kernen: ,,Mooi als tijdens deze editie veel leden van verenigingen, individueel of in teamverband meedoen met de Singelloop en in het tenue van de eigen vereniging aan de start verschijnen.” Deelnemers (individueel en teams) die zich uiterlijk 7 april inschrijven, ontvangen een startnummer met hun naam erop. Inschrijven tegen gereduceerd tarief kan tot 24 april.

Voor meer informatie: neem contact op met (singelloop.wijkbijduurstede@gmail.com of info@cdw.nl) of kijk op de website: www.oranjecomitewbd.nl/singelloop..

Enthousiast geworden en wil je meteen inschrijven voor de Singelloop én doneren voor het Prinses Máxima Centrum? Dit kan via www.inschrijven.nl.

advertentie
advertentie