Bingo in Cothen
Bingo in Cothen Stichting Binding

Bingo middag in Cothen

12 september 2023 om 15:33 Activiteiten

COTHEN Op donderdag 21 september is er weer een Bingo middag in het Dorpshuys Cothen. Graag nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn, mensen uit Langbroek en Wijk bij Duurstede zijn uiteraard ook welkom.

De vrijwilligers zijn al volop flyers aan het verspreiden. Wil u ook een flyer op de deurmat, laat dit dan weten bij de bingo aan Jeanne of Greet.

De Bingo begint om 15.00 uur, de zaal is om 14.30 uur open. Kosten voor een plankje is €4,- daar kunt u 4 rondes mee spelen.

Bij ons is een echte bingo sfeer. Onder genot van een consumptie is er ruimte om te praten met anderen en daarna vol spanning afwachten wie de gelukkige winnaar is. Alleen al door de gezelligheid bent u altijd een winnaar.

Na de bingo is er aansluitend in het Dorpshuys, voor mensen die daar gebruik van willen maken, de mogelijkheid met elkaar voor €8,- een warme vers bereide maaltijd te nuttigen. U dient zich hiervoor van te voren op te geven, en het bedrag contant gepast te betalen bij de activiteit. Deze maaltijd wordt verzorgd door Gerard en Martine de Witte, van Cateringbedrijf de Witte.

Wilt u aan de maaltijd deelnemen dan horen wij dit graag van u uiterlijk 16 september. U kunt zich opgeven bij Jeanne Lenssinck tel 0343-561437.

De volgende keer voor de bingo en maaltijden voor het seizoen 2023 is op 16 november. Noteer alvast in uw agenda. We begroeten u graag op donderdag 21 september.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie