De blije winnaars
De blije winnaars Lions Levefanum

Winnaars Lions Levefanum Eendjesrace loterij

8 juni 2023 om 10:00 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Lions Levefanum heeft, tijdens een korte bijeenkomst bij de Graanschuur,  hoofdprijzen uitgereikt aan de winnaars van de 2023 Lions Levefanum Eendjesrace loterij.  Na een korte introductie door Lions Levefanum president, Jolien Netjes, werd ook speciale dank uitgesproken aan Gene van de Berg, de grote roerganger van de Lions commissie. Die kon door werk helaas niet aanwezig kon zijn bij deze bijeenkomst.

Namens de commissie reikte Frans Witlox de prijzen uit. De derde prijs, drie maanden gratis sporten is gesponsord door Daily Fit. Deze prijs werd gewonnen door Natasja Troost. De twee hoofdprijzen zijn twee schitterende Batavus fietsen die gesponsord zijn door Fietsdomein Voorwijk. Deze fietsen werden gewonnen door Bart van Diepen en Jacqueline Vernooy. Op de foto de blijde winnaars met daarbij de leden van de Lions Eendjesrace commissie.

De Eendjesrace loterij wordt jaarlijks door de Lions georganiseerd en vanuit de opbrengst wordt in het begin van het jaar een gratis winterdiner aangeboden aan een groep ouderen uit de gemeente Wijk bij Duurstede.Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie