V.l.n.r. Patty van Rooijen (Lions), prijswinnaar Sander van Leeuwen, heer Ippens (Fietsdomein) en Gene van de Berg (eendjesrace)
V.l.n.r. Patty van Rooijen (Lions), prijswinnaar Sander van Leeuwen, heer Ippens (Fietsdomein) en Gene van de Berg (eendjesrace) Lions Levefanum

Prijsuitreiking Lions Levefanum eendjesrace

2 november 2021 om 07:24 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Tijdens de Lekko dagen, op 25 september, hebben de Lions eendjes een race op de Kromme Rijn gehouden. Onder begeleiding van de Sea Lions is de race weer goed verlopen. De lotenverkoop, voornamelijk digitaal vanwege Corona, was ook een succes. Bij de race gingen 5000 eendjes van start en de eerste 74 eendjes wonnen een prijs. Prijswinnaars zijn per mail geïnformeerd en op www.levefanum.lions.nl/eendjesrace staat de totale uitslag.

De twee eerste prijzen zijn afgelopen week persoonlijk overhandigd. De hoofdprijs, een Batavus Packd fiets is beschikbaar gesteld door Fietsdomein voorwijk. De winnaar fietste enthousiast naar huis met deze fantastische prijs. De tweede prijs, een half jaar abonnement bij Daily fit, werd gewonnen door Hans Eigendaal. 

Lions Levefanum bedankt bovengenoemde en overige sponsors voor het beschikbaar stellen van de prijzen, maar ook de deelnemende verenigingen en een ieder die loten heeft aangeschaft.

De Lions Levefanum eendjesrace heeft een mooie opbrengst laten zien. Deelnemende verenigingen in Wijk bij Duurstede hebben een mooi bedrag gekregen voor eigen activiteiten en Lions Levefanum gaat weer een winterdiner voor ouderen in de gemeente Wijk bij Duurstede organiseren.

Lions Levefanum is een gemengde club die activiteiten organiseert waaruit met name goede doelen in de gemeente Wijk bij Duurstede worden ondersteund.

V.l.n.r. Gene van de Berg (eendjesrace), Jasper Hoogstraten (Daily Fit), winnaar Hans Eigendaal en Patty van Rooijen (Lions Levefanum)
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie