Afbeelding
VVV Kromme Rijnstreek

Unieke nachtwandelingen in Wijk bij Duurstede weer van start

3 december 2022 om 12:30 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Altijd al meer willen weten over de boeiende geschiedenis van Wijk bij Duurstede? Wil je Wijk op een bijzondere manier beleven? VVV Kromme Rijnstreek organiseert de meest leuke stadswandelingen in de wintermaanden. De stadswandelingen zijn uitermate geschikt om met de hele familie of de hele straat/buurt te lopen en is tevens erg leuk om cadeau te geven. Geef je snel op want vol = vol!

FAKKELS Onder leiding van een-gids en met fakkels in de hand, wordt gewandeld langs de monumenten in de mooi verlichte oude binnenstad. De geschiedenis van het oude stadje zal verteld worden en uiteraard zullen de Vikingen, de Heksen en de Gifmengers de revue passeren. Na afloop wordt er een borrelhapje en een drankje geserveerd.

Data: vrijdagavonden 16 december, 20 januari, 17 februari, 17 maart. Aanvang: 20.00 uur. De start is bij Café Ome Ko, Maleborduurstraat 9 in Wijk bij Duurstede. Prijs: €12,50 p.p.

De stadwandelingen zijn vooraf te boeken via VVV Wijk bij Duurstede. Bel, mail of kom langs.

VVV Wijk bij Duurstede, Achterstraat 4, is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en de eerste zondag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur. Telefoonnummer: 0343-575995 (bereikbaar tijdens openingstijden), email: info@vvvkrommerijnstreek.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie