Rustige vrijdagmiddag bij het TOOST foodtruckfestival
Rustige vrijdagmiddag bij het TOOST foodtruckfestival Nieke Eigenhuis

Foodtruckfestival TOOST een succes

13 mei 2022 om 20:37 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Het zonnetje, de muziek en bovenal de geur van het vele eten kenmerken de start het TOOST Foodtruckfestival: het is begonnen. Op het evenemententerrein op de Hordenweg staan allerlei soorten wagentjes in een cirkel. De kleurrijke vlaggetjes en stoelen nodigen uit om te genieten van het weer, de sfeer, een hapje en drankje. Van pizza tot ijs tot burgers, het staat er allemaal.

Bij bijna elke foodtruck staat wel een groepje mensen. Vooral de pizza-truck heeft veel liefhebbers. De eigenaar vertelt: ,,Het is een groot succes. We zijn vaak uitverkocht voordat het festival is afgelopen.”

Mensen genieten volop van de smaken en de sfeer. Sommigen hopen dat het wat drukker wordt dit weekend, anderen zijn bewust gekomen nu het nog rustig is. Terwijl haar man zijn laatste frietje opeet, legt een bezoekster uit: ,,Wij waren er vorig jaar ook, en komen zeker volgend jaar weer als het er is. Wij willen wel altijd juist op de eerste avond komen, dan is het nog kalm. De sfeer is precies goed, we genieten hier graag van ons avondeten.”

door Nieke Eigenhuis

De ijskraam is ook aanwezig
Het TOOST Foodtruckfestival
Vrienden genieten van het weer en de sfeer
advertentie
advertentie