Het Toost Festival 2018
Het Toost Festival 2018 Toost Festival

Toost Festival voor het eerst naar Wijk bij Duurstede

22 april 2019 om 10:03 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Het lekkerste reizende festival van het jaar komt voor de eerste keer naar Wijk bij Duurstede! In het weekend, van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september, strijkt de TOOST karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid neer op het Evenemententerrein aan de Hordenweg. Het terrein is vrijdag van 16:00 tot 23:00 geopend, zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur en zondag van 13:00 tot 21:00 uur, en de toegang is gratis!

TOOST FOODTRUCKFESTIVAL TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens vrijdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat volgt een driedaags programma met 14 foodtrucks die je doen watertanden. Naast een ruim aanbod aan wijnen en speciaalbieren vermaak je je op TOOST ook met een volle muziek line-up op het rollende podium, de kids-corner met het hele weekend door creatieve workshops en een zweefmolen.

HET ROLLENDE PODIUM Het hele weekend door is er muziek op het rollende podium van TOOST. Zo reist onder andere het aanstekelijke El Colectivo Camacho en Joost Wander met ons mee. Net zoals de disco- en guilty pleasure hero's van De Platenbakker, en favoriet DJ Yuppe Fish met zijn vinylplatencollectie.

www.toostfoodtruckfestival.nl 

advertentie
advertentie