Marjolijn Snel: ,,Blij dat het toernooi weer doorgang kan vinden."
Marjolijn Snel: ,,Blij dat het toernooi weer doorgang kan vinden." John Beringen

FIT Mix volleybaltoernooi in Cothen, opgeven kan nog

26 april 2022 om 11:21 Activiteiten

COTHEN Op 14 mei organiseert Volleybalvereniging ‘FIT’ het ‘FIT mix Volleybaltoernooi’. Voorzitter Marjolijn Snel vertelt er meer over. 

,,We organiseerden dit ieder jaar”, laat ze weten. ,,Vorig jaar ging het niet door vanwege corona. Normaal gesproken organiseerden we het toernooi in de maand maart, maar het was nog even onduidelijk hoe het deze keer zou gaan lopen met de herziene restricties zodat we het evenement voor alle zekerheid naar mei hebben verplaatst.” 

AANTAL TEAMS ,,We streven naar minimaal 9 teams en maximaal 16 teams”, verduidelijkt ze. Ze voegt er aan toe dat eenieder die overweegt om zich aan te melden, moet weten dat hij of zij geen prof hoeft te zijn. ,,Het is en blijft een sportieve aangelegenheid; winnen is natuurlijk leuk, maar dat moet je niet als hoofdzaak zien. En daarbij: bewegen is altijd een goede zaak.” 

GEZELLIGHEID STAAT VOOROP Ze verheugt zich zichtbaar  op de gezellige drukte die het toernooi met zich meebrengt. ,,Vooral omdat we nu als vereniging echt weer als vanouds aan de slag kunnen gaan”, vertelt ze. ,,Wat je nu ook gaat krijgen is dat mensen, die elkaar een poosje niet hebben gezien, ook weer wat kunnen bijpraten als ze met hun teamgenoten wachten tot zij kunnen spelen. Je hoeft trouwens niet constant op de tribune te blijven zitten want de kantine van de handbalvereniging is ook open. Iedere deelnemer krijgt trouwens één bon voor een consumptie. En als alle wedstrijden zijn gespeeld, is er ook een verloting waar men allerlei leuke prijzen kan winnen zoals onder andere een gratis APK en een bon voor een schoonheidsbehandeling.”  

AANMELDEN EN INFO Het toernooi vindt plaats op zaterdag 14 mei in Sporthal de Rijnsloot te Cothen en begint om 19.00 u. De uiterste inschrijfdatum is 29 april. Men kan zich aanmelden via bestuur@fitvolleybal.nl Meer info is te vinden op de website: www.fitvolleybal.nl 

advertentie
advertentie