Paaslunch in het Dorpshuis in Langbroek
Paaslunch in het Dorpshuis in Langbroek WABO

WABO activiteiten op stoom

16 april 2022 om 14:49 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE De ruim 300 leden van Wijkse Ouderen Bond (WABO) genieten volop van de activiteiten van hun vereniging. Het kaarten, de Bingo en het koffiedrinken waren al gestart. Afgelopen weken hebben ruim 50 leden van de club het museum voor Nostalgie en Techniek in Langeboom bezocht. 

Verzamelaar Wim van Schaick heeft de historie machines, gereedschappen en gebruiksartikelen bijeengebracht. Kortom een verzameling om oude herinneringen op te halen. Onderweg werd geluncht in het dorpje Zeeland en de afsluitend maaltijd werd gebruikt in restaurant Klein Zwitserland in Driebergen. 

Vervolgens werd in twee sessies in het Dorpshuis in Langbroek door de leden genoten van een paaslunch. Heel veel mensen zagen elkaar na de lockdown weer voor het eerst. Er werd onder het eten bijgepraat en er werden vervolg afspraken gemaakt voor de komende tijd. 

24 juni gaan de WABO leden de Floriade in Almere bezoeken. Een unieke tentoonstelling van alles wat groeit en bloeit die eens in de tien jaar wordt georganiseerd. Definitief boeken en betalen kan op 13 juni vanaf 10:00 in het E&E. Informatie op de website www.wabowbd.nl of in het boekje dat binnenkort wordt bezorgd bij de WABO leden. Meer informatie bij Diny van Dam 06-42506608.

Uitje naar het museum voor Nostalgie en Techniek
advertentie
advertentie