Bij de Wijkse Spelen kun je kennismaken met verschillende sporten.
Bij de Wijkse Spelen kun je kennismaken met verschillende sporten. Ali van Vemde

Doe mee met de Wijkse Spelen op Sportpark Mariënhoeve

11 oktober 2021 om 13:40 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Het is weer bijna vakantie! Op maandag 18 oktober zijn er daarom weer de Wijkse Spelen. Bij verschillende sportaanbieders op sportpark Mariënhoeve kan worden gesport. Inschrijven kan voor drie of voor zes ronden, per ronde betaal je € 1,-. In totaal dus € 3,-  (aan de deur € 4,-) voor drie ronden en € 6,- (€ 7,50 aan de deur) voor zes rondes. Aan de deur kan per pin worden betaald of contant.

Kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 kunnen zo ruim twee uur of ruim vier uur lang bewegen en kennismaken met verschillende sporten. Schrijf je voor 14 oktober in via de website van stichtingwijksport. Zo sport je samen met andere kinderen en dat is natuurlijk hartstikke leuk. Maar ook is sporten heel erg gezond.

Doe je mee, dan ben je vanaf 8.40 uur welkom voor de opening. Vanaf 9.00 uur beginnen de verschillende rondes van drie kwartier. Natuurlijk zijn er tussendoor ook pauzes. Als je nog niet van tevoren hebt ingeschreven en je wilt toch meedoen, kom dan maandag tussen 8.15 en 8.45 uur naar de sporthal en schrijf je in. Bij teveel aanmeldingen kan het zijn dat je niet meer bij een activiteit van jouw keuze kan worden ingedeeld, dus schrijf je tijdig in. Een mooi, sportief begin van de vakantie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie