De Wijkse Spelen
De Wijkse Spelen Stichting Wijksport

De Wijkse Spelen gaan door

31 januari 2021 om 11:45 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Op maandag 22 februari worden de Wijkse Spelen gehouden. Het is wel anders: gratis, langer, groter, buiten en met meer partners, inclusief de lokale sportverenigingen en sportaanbieders. Vanaf maandag 1 februari zijn de tickets gratis verkrijgbaar. Er zijn 100 kaarten beschikbaar voor groep 3 tot en met 5 en 100 kaarten voor de groepen 6 tot en met 8. Mochten de tickets snel weg zijn, dan zal worden geprobeerd het evenement groter te maken en extra kaarten beschikbaar te stellen.

Dit evenement wordt georganiseerd vanuit de bestaande samenwerking met jongerenwerk van Stichting Binding, de Cultuurcoach en de Buurtsportcoach met Buurtsport & Cultuur voor alle kinderen uit de gemeente Wijk bij Duurstede. Doordat veel kinderen nu veel minder buiten komen en bewegen, is besloten de Wijkse Spelen toch te organiseren. De Wijkse Spelen zijn een onderdeel van de 'Voel Jij Je Lekker Tour'. Je sport 3,5 uur samen met andere kinderen. Er zijn acht verschillende sport- en spelactiviteiten. Welke dat zijn, dat blijft nog even een verrassing.

PROGRAMMA De Wijkse Spelen openen om 11.30 uur, waarna om 12.00 uur de sportrondes 1 tot en met 4 beginnen. Na een pauze om 14.00 uur beginnen de sportrondes 5 tot en met 8 om 14.30 uur. Om 16.30 uur is de afsluiting. Op Facebook en op de website van Stichting Wijksport zie je hoe je de gratis tickets kan bestellen.

In verband met de Corona maatregelen is het voor ouders niet toegestaan om op of langs de velden te kijken.

De Wijkse Spelen op 22 februari
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie