De Glossy is verkrijgbaar bij de deelnemende ondernemers
De Glossy is verkrijgbaar bij de deelnemende ondernemers Ali van Vemde

De Wijkse Glossy Mooi Lokaal!; ondernemers vertellen over hun passie

20 oktober 2020 om 09:51 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Aan het eind van de zomer is de Wijkse Glossy Mooi Lokaal gepresenteerd. Verschillende ondernemers uit de gemeente zijn hierin te vinden met mooie, persoonlijke verhalen en voorzien van prachtige foto’s. De glossy is te koop via de deelnemende ondernemers en via ondernemerinwijk.nl/shop. Niet alleen steun je hiermee de Wijkse ondernemers, maar ook verschillende verenigingen, zoals sportclubs, Schaats bij Duurstede of Kinderboerderij De Vliert.

door Ali van Vemde

Juist in deze tijd is steun heel hard nodig voor onze lokale ondernemers. Maar ook de sportverenigingen hebben het moeilijk na een lange sluiting dit voorjaar. Ook nu mag er maar beperkt worden gesport en moet de kantine gesloten blijven. Schaats bij Duurstede heeft bijna het bedrag bij elkaar om dit jaar een schaatsbaan te realiseren, maar kan nog wel wat hulp gebruiken. En ook de kinderboerderij heeft uw steun nodig. Hizi Hair heeft afgelopen week de opbrengst van de verkoop van ruim 300 glossy’s geschonken aan De Vliert.

Het is dus aan de ondernemers om zoveel mogelijk Glossy Mooi Lokaal exemplaren te verkopen. De consument haalt al gauw de aanschafprijs eruit. In de glossy zijn namelijk heel veel kortingsbonnen te vinden. Maar ook sportverenigingen kunnen een mooi bedrag bij elkaar verdienen door de glossy te verkopen. Zo heeft handbalvereniging Fortissimo uit Cothen flyers die door de jeugd huis aan huis worden verspreid. Door de glossy online te kopen en Fortissimo hierbij te vermelden, gaat de opbrengst naar de sportvereniging.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie