Afbeelding
Fietsen voor mijn eten

Nieuwe zomeractiviteit Fietsen voor mijn Eten: Zomerstempelen

28 juli 2021 om 15:00 Activiteiten

REGIO Omdat het zo leuk is om te fietsen met een doel en om nieuwe producten en aanbieders in je eigen regio te leren kennen, heeft Fietsen voor mijn Eten iets nieuws bedacht: Zomerstempelen in de Kromme Rijnstreek!


Christie de Vrij: ,,Ga er lekker op uit in de zomermaanden! Om het fietsen nog leuker te maken, heeft Fietsen voor mijn Eten Kromme Rijnstreek een leuke actie bedacht. Je kunt de hele maand augustus en september meedoen aan de Zomer Stempel Actie. Wat houdt dat in?

Het idee is dat je op de fiets de Kromme Rijnstreek gaat ontdekken en gaat fietsen voor je eten! Je kunt op je eigen moment erop uit trekken en fietsen naar alle ondernemers en stalletjes die lokale producten verkopen in de Kromme Rijnstreek. Er zijn 10 ondernemers die meedoen aan de Zomer StempelActie en zij hebben een speciale actie bedacht, alleen geldig voor de mensen die meedoen aan de Stempel Actie. De acties variëren van het kopen van boerenvla en yoghurt, het uitproberen van lokaal gebrouwen biertjes, genieten van tapas van ijs, maar ook korting op je groente- en fruitaankopen naar keuze en het smullen van gerookte paling!!

Kijk voor de hele actie, de deelnemers en openingstijden op de website van Fietsen voor mijn eten in de Kromme Rijnstreek.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie