Wijks Kinderspektakel op Sportpark Mariënhoeve
Wijks Kinderspektakel op Sportpark Mariënhoeve Ali van Vemde

Wijks Kinderspektakel

2 januari 2020 om 10:09 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Twee dagen lang indoor spelen in de kerstvakantie. Dat kan weer op donderdag 2 en vrijdag 3 januari. Een feest voor kinderen van alle leeftijden op Sportpark Mariënoeve. De afgelopen jaren was het een groot succes en ook nu worden weer heel veel kinderen verwacht.

Ali van Vemde

VIER ZALEN SPEELPLEZIER Voor de jonge kinderen is er een afgesloten Kids Paradijs met zitruimte. De grotere kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de andere zalen met verschillende attracties en clinics. Stichting Wijksport organiseert het Wijks Kinder Spektakel in samenwerking met Stip Verhuur, Rene Sports en Levitas. Dit jaar zijn er toffe interactieve kindershows met muziek van de Kidz-DJ, bekend van zijn vele optredens door het hele land en zijn optredens met Sinterklaas op tv. Hij bracht al meerdere cd's uit. Ook nieuw is dat de kinderen samen met vrienden/vriendinnen op de foto kunnen. Zij krijgen een magneetstrip die ze kunnen ophangen. Wie wil er nou niet zo'n tof aandenken aan het Wijks Kinderspektakel! Ook kan de foto worden verstuurd naar een of meerdere e-mailadressen zodat ze de foto ook digitaal hebben. Er wordt een leuke winactie gehouden: wie heeft de leukste foto!

KINDERSPEKTAKEL Op donderdag 2 en vrijdag 3 januari gaat het evenement plaatsvinden in de sporthal op Sportpark Mariënhoeve aan de Lekdijk Oost 16 in Wijk bij Duurstede. Tickets kosten aan de deur € 12,-. Dit is inclusief onbeperkt drinken, fruit (bananen en appels) en één broodje hotdog. 

advertentie
advertentie