Diabetes Challenge
Diabetes Challenge (c)Ronald Hoogendoorn

Uitnodiging: informatiebijeenkomst Nationale Diabetes Challenge in gemeente Wijk bij Duurstede

12 april 2024 om 11:06 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Grijp deze kans om uw gezondheid te verbeteren en deel te nemen aan de Nationale Diabetes Challenge 2024! U ben van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze informatiebijeenkomst, waar alles zal worden verteld over dit waardevolle initiatief en hoe u kunt meedoen.

Datum: Maandagavond 6 mei van 19.00 tot 20.30 uur op sportpark Mariënhoeve, Lekdijk oost 13a, gemeente Wijk bij Duurstede

Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgelegd wat de Nationale Diabetes Challenge inhoudt, hoe de wandelprogramma’s worden georganiseerd en wat de voordelen zijn van deelname voor uw gezondheid. U krijgt de kans om vragen te stellen, meer te weten te komen over de wandelmomenten in onze gemeente en u direct aan te melden als deelnemer.

Of u nu al actief bent of net begint met het verbeteren van uw gezondheid, iedereen is welkom om deel te nemen aan de Nationale Diabetes Challenge. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in onze gemeenschap en streven naar een gezondere toekomst voor ons allemaal.

Kom naar deze informatiebijeenkomst en ontdek hoe u kunt meedoen aan de Nationale Diabetes Challenge in gemeente Wijk bij Duurstede. Samen kunnen we stappen zetten naar een gezonder en gelukkiger leven!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Roben Schenk via Roben@stichtingwijksport.nl of 06 33567036. Hij kijkt ernaar uit u te verwelkomen op 6 mei!

advertentie
advertentie