Afbeelding
Oud Amelisweerd

Winterexpositie We Love Objects in Landhuis Oud Amelisweerd tijdens kerstvakantie

12 december 2021 om 13:45 Exposities

BUNNIK Landhuis Oud Amelisweerd is de eerste week van januari geopend voor publiek. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 9 januari tussen 11.00 uur en 16.00 uur ben je van harte welkom. Wandel door de unieke behang kamers en bewonder het werk van de jonge generatie Utrechtse ontwerpers in de expositie We Love Objects.

Dertien recent afgestudeerden van opleiding Product Design aan HKU tonen hun afstudeerwerk van woensdag 5 januari tot en met zondag 9 januari 2022 in Landhuis Oud Amelisweerd. In de expositie We Love Objects is een grote verscheidenheid aan projecten van verschillende kunstenaars en designers te zien. Het werk beweegt, geeft licht, reageert, spreekt voor zich, wekt emoties op of laat je opnieuw kijken naar alles om je heen. In iedere kamer van het landhuis een andere maker en van iedere maker een ander verhaal. De exposanten zijn aanwezig tijdens openingstijden om meer te vertellen over het werk.

Kijk ook op landhuisoudamelisweerd.nl.

Entree op basis van vrijwillige bijdrage
Houd anderhalve meter afstand tot elkaar
Coronabewijs noodzakelijk
GRATIS RONLEIDINGEN Je kunt iedere dag om 12.30 uur en om 1400 uur aansluiten bij een rondleiding. Om 12.30 uur nemen de exposanten je mee langs hun werk en vertellen ze je meer over het maakproces. Om 14.00 uur kun je aanhaken op een rondleiding van één van de vrijwilligers en leer je meer over de unieke Chinese behang kamers.

Exposanten: Alba Versteeg, Amy van der Horst, Aster Kruisbrink, Cheralyn Hasselbaink, Emmy van de Grift, Erik Sluijs, Iede Adu, Jelle Haverkort, Jerryt Ruiter, Kimberly Leijen, Laurien Winckels, Minoesch Beeldstroo, Sander van Dalsum, Tom Haakman en Zowa Rindt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie