Kunst-Event
Kunst-Event Culturele regio

Kunst-Event op Landgoed Zonheuvel in Doorn

29 mei 2022 om 13:00 Evenementen-en-activiteiten

DOORN Tijdens het pinksterweekend van 4 tot en met 6 juni organiseert Culturele Regio weer een Kunst – Event op Landgoed Zonheuvel, rond het Maarten Martenshuis. Het is alweer de vierde editie van dit festijn. Sinds enkele jaren stellen landgoederen in de omgeving met plezier ruimte beschikbaar om onderdak te bieden aan dit event. Vorig jaar bezochten toch nog enkele duizenden kunstliefhebbers deze kunstfair, ondanks de corona-dreiging die toen nog actueel was. In de pagodetenten exposeren de kunstenaars een grote verscheidenheid aan werk.

De tentoongestelde kunst kan natuurlijk aangekocht worden maar ook tijdens een wandeling bewonderd. Op het gezellige terras kunt u een hapje en een drankje nuttigen, hier vindt u onder andere een Food Truck met heerlijke gerechten.

DEELNEMERS Kunstenaars uit binnen- en buitenland hebben zich aangemeld voor deze expositie. Ook gerenommeerde galeries zullen acte de présence geven zoals Galerie Laimböck, Beeldentuin Kunst aan de Lek en Eddy’s Art, Galerie Mi, Werkspoor International Art Center. Daarnaast vele zelfstandige kunstenaars en nog twee collectieven uit onze eigen regio, in het koetshuis is moderne kunst te zien en rond het Maarten Martenshuis beeldende kunst met o.a. brons, keramiek en houtbewerking. Drie dagen kan het publiek genieten van een grote diversiteit aan kunstvormen op dezelfde locatie met als ultieme doel om de toegang tot beeldende kunst zo laagdrempelig mogelijk te houden.

BEZOEKERS Het Kunst-Event vindt plaats op 4, 5 en 6 juni en is geopend vanaf 11.00 uur tot 20.00 uur. Op maandag sluit de expositie 2 uur eerder om 18.00 uur.

Het adres is Campus Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 in Doorn. De entree bedraagt € 7,50 per persoon en via het koetshuis kan men de route volgen.

Meer informatie vindt u op de website: www.cultureleregio.nl

Kunst-Event
Kunst-Event
advertentie
advertentie