Landgoed Zonheuvel
Landgoed Zonheuvel Stichting Culturele Regio

Kunst-event op landgoed Zonheuvel

29 juni 2021 om 09:07 Kunst

DOORN Na een onzekere periode, door de Corona crisis, is het nu gelukkig toch weer mogelijk dat dit bijzondere Kunst-Event kan plaatsvinden. Na twee succesvolle edities op Landgoed Sandenburg in Langbroek zal het dit jaar plaatsvinden op Landgoed Zonheuvel in Doorn van 16 tot en met 19 juli. 

Het enthousiasme bij de exposanten is groot en dat betekent deelname van meer dan 120 regionale, nationale en internationale kunstenaars en galeries. Ook zullen 4 regionale musea te weten: Kasteel Amerongen, Museum Huis Doorn, Museum Militaire Traditie Driebergen en Stadsmuseum Rhenen zich presenteren in de hal van het Maarten Maartenshuis. Rond het Maarten Maartenshuis is het gezellige Cultuur Café te vinden voor een hapje en een drankje. 

Het adres is Campus Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 Doorn (ingang via het Koetshuis. Entree: € 7,50 p.p. Data: Vrijdag 16 juli t/m maandag 19 juli 2021 Openingstijden: Vrijdag 12.30 t/m 17.00 uur, zaterdag t/m maandag 10.00 t/m 17.00 uur. De organisatie is in handen van Stichting Culturele Regio Utrechtse Heuvelrug- Rhenen- Wijk bij Duurstede.        

Informatie via www.cultureleregio.nl.

Kunst-event op landgoed Zonheuvel
De ingang van het koetshuis
advertentie
advertentie